Terug

 • Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis
 • Altijd gratis verzending!
 • Laagste prijs garantie!

Retourbeleid

Retourbeleid

Heb je de verkeerde oplader besteld of ben je niet tevreden over het bestelde product? Of is je product kapot? Dat vinden wij heel vervelend en daar willen we graag iets aan doen.

Herroepingsrecht

Heb je het product ontvangen, maar ben je van gedachten veranderd? Na ontvangst van het product heb je 14 dagen bedenktermijn waarin je kan besluiten of je het product houdt of naar ons terugstuurt. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Na melding dat je van je aankoop afziet (binnen de 14 dagen bedenktermijn) heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. Je kan ook zonder melding het product naar ons terugsturen. Dit dient dan te gebeuren binnen de 14 dagen bedenktermijn.

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Stuur deze dan zo snel mogelijk terug onder vermelding van het probleem. 


Hoe retourneer ik een product?

 1. Graag contact opnemen met onze klantenservice, dit kan via [email protected] Graag ontvangen wij de volgende gegevens: Bestelnummer, product(en) die retour worden gezonden.

2.Verpak het product goed en geef deze af bij een PostNL punt of andere vervoerder. De verzendkosten dien je zelf te betalen.
3.Het product komt bij ons binnen en wordt door ons gecontroleerd.Je ontvangt binnen 7 dagen na je herroepingsmededeling een update over je retour van ons.


4.Verstuur het product naar onderstaand retouradres. Producten verstuurd naar andere adressen kunnen wij niet verwerken.

Happyladers.nl
Brinkgreverweg 45-E
7413AB Deventer

Overijssel
Nederland

Terugbetaling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor terugbetaling? Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de standaard verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je ontvangt het geld terug via de door jouw gekozen en gebruikte betaalmethode bij het betalen van jouw bestelling. Bij terugbetalingen via creditcard kan het tot 14 dagen duren voor het bedrag is teruggestort.


Omruiling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor omruiling? Dan versturen wij jouw nieuwe product binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour. Dit pakket wordt binnen de standaard levertijd bezorgd.


Retourbeleid

 • Het product dient in originele nieuwstaat met originele productverpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, retour te worden gestuurd. 
 • Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Het product dient vervolgens binnen 14 dagen na je melding dat je van de aankoop afziet retour te worden gestuurd.
 • Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij hanteren de richtlijn dat, afhankelijk van de exacte staat van door gebruik beschadigde en/of niet meer verkoopbare producten, de terugbetaling maximaal 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag is. 
 • De draadloze oordopjes zijn, na het verwijderen van de seal, niet retourneerbaar. Dit in verband met strenge hygiene.
 • De smartwatches zijn na gebruik niet retourneerbaar. Dit in verband met hygiene door onder andere zweet. In verband met de COVID-19 pandemie gelden hier strengere regels voor om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te waarborgen. Bij een defect zullen wij het product vervangen voor een werkend product. 


Garantie

Voor alle artikelen die je op Happyladers.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor onze producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Is je bestelde product kapot binnen 60 dagen na ontvangst? Dan heb je fabrieksgarantie op je product, mits kan worden aangetoond dat het defect niet is veroorzaakt door onjuist gebruik of defecten binnen het op te laden apparaat. Externe beschadigingen en externe defecten vallen niet onder de fabrieksgarantie. Is je oplader binnen 60 dagen na bezorging defect? Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld de volgende gegevens:

 • Bestelnummer
 • Welk product is defect?
 • Omschrijving van het probleem
 • Duidelijke foto('s) van de oplader om defecten door onjuist gebruik te kunnen uitsluiten


We beoordelen hierna zo snel mogelijk de situatie en koppelen terug wat de vervolgstappen zijn. Keuren wij de garantiemelding op? Dan ruilen wij het product om. Meldingen binnen de 14 dagen bedenktermijn kunnen ook aanspraak maken op een terugbetaling. Let op: 60 dagen na levering van het product vervalt de fabrieksgarantie.

Heb je vragen over retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Happyladers.nl 8,2 / 10 - 135 Reviews @ Trustpilot